Bålhytte-dag

Hey bloggen :D 

I dag blev vi introduceret til diverse tilberedningsmetoder man kan benytte over bål. 

Dagen startede med et lyn-kursus i dissektion af ørred, hvor vi undervejs dokumenterede processen:








Bagefter blev vi introduceret i forskellige tilberedningsmetoder, og som man kan se herunder, blev der bl.a. lavet suppe:






Hertil også hvordan man snitter brænde til de forskellige tilberedningsmetoder:








Vi blev derefter delt op i grupper, hvor hver gruppe stod for hver deres madlavning med diverse tilberedningsmetoder. Der blev lavet følgende retter:

1. Suppe

2. Kage

3. Boller

4. Ost og klatkager

5. Fisk

6. Frikadeller

Vi sluttede dagen af med at lave et stort buffet-bord med alle retterne samlet. 







Det var super hyggeligt og man fik smagt en masse forskelligt, samt man fik ny viden om tilberedningsmetoder. Det var alt i alt en rigtig spændende, hyggelig og lærerig dag.


- Ditte, Iben, Louise og Jasmin


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

10 planter fra biotop

Udviklingsprojekt del 2

Bushcraft