Bålhytte-dag
Hey bloggen :D
I dag blev vi introduceret til diverse tilberedningsmetoder man kan benytte over bål.
Dagen startede med et lyn-kursus i dissektion af ørred, hvor vi undervejs dokumenterede processen:
Bagefter blev vi introduceret i forskellige tilberedningsmetoder, og som man kan se herunder, blev der bl.a. lavet suppe:
Hertil også hvordan man snitter brænde til de forskellige tilberedningsmetoder:
Vi blev derefter delt op i grupper, hvor hver gruppe stod for hver deres madlavning med diverse tilberedningsmetoder. Der blev lavet følgende retter:
1. Suppe
2. Kage
3. Boller
4. Ost og klatkager
5. Fisk
6. Frikadeller
Vi sluttede dagen af med at lave et stort buffet-bord med alle retterne samlet.
Det var super hyggeligt og man fik smagt en masse forskelligt, samt man fik ny viden om tilberedningsmetoder. Det var alt i alt en rigtig spændende, hyggelig og lærerig dag.
- Ditte, Iben, Louise og Jasmin
Kommentarer
Send en kommentar